zondag 26 april 2009

Voor de liefhebbers.


Tuinsteker
"Bloeiend Zijpe"
Met 4 paar
metaaldraden
geklost.

zaterdag 25 april 2009

"Fleur d'Oranje"naar Japan.

Dit is "Fleur d'Oranje" welke in BolleNoord in"'t Zand hing.
Het was een heerlijke dag fietsen door West-Friesland samen met een vriendin. Genieten van de mooie kleurige tulpenvelden en het mooie weer. Ondanks dat er veel wind stond hadden we al pratend bijna 70 km weggetrapt. Later in de middag gaf de telefoon aan dat er gebeld was en wat een verrassing er werd gemeld dat "Fleur d' Oranje"door Japanners gekocht en meegenomen was.
"Fleur d' Oranje" is een machinale borduurwerk met geknipte vilten tulpen erin verwerkt. Een fleurig werkstuk wat op glas in lood leek voor sommigen. Een bijzonder gevoel dat andere het mooi vinden en te kopen.

maandag 20 april 2009

Klossen of fietsen

Donderdagavond 23 april hadden de Vrouwen van NU afd Avenhorn/Oudendijk een avond met mevrouw Wil Gorter uit Andijk van de Hoedenmuseum "Zet 'm op". Vele van de vereniging hadden hun hoed er voor opgezet deze avond. Zelf had ik het Videohoedje op gedaan.

Zonnehoed 2008


Hoed 2006


Video-hoedje 2003

Moeilijk kiezen, ga ik klossen of een rondje fietsen. Even rustig aan na een drukke week is heel prettig. Maar dat mooie weer trekt wel heel erg. Dus daarom zondag een rondje van ruim 50 km vanaf BolleNoord naar Den Helder gefietst en terug door Breezand en Annapaulowna. En zo kwam het dat er op maandag geklost werd.

vrijdag 17 april 2009

Deze Body's zijn gemaakt in 2006

Body 3 "Gevilt 2006

Body 2 "Goed Geveerd"2006


Body 1 "Om en Om"

dinsdag 14 april 2009

Mooi weer met de Paasdagen.

Eerste paasdag de dag doorgebracht in BolleNoord. Stilletjes had ik gehoopt op meer belangstelling. Samen met de andere suppoost was het een gezellige dag. De tweede paasdag hebben we lekker gefietst dank zij het mooie weer. Bijna 85 km. in de benen met een ritje bij de fietsclub TCGrootebroek door West Friesland en een koffie rustpauze in de Weere.

zaterdag 11 april 2009

Gister en vandaag was het heerlijk weer om te fietsen.

Vrijdag een rondje van 50 km gefietst met halfweg in de West Beemster een rustpauze. Het was heerlijk weer en de vogels kwetterden om ons heen. Je ziet alles uit de knop komen zelfs de
diverse bollenvelden krijgen al kleur. Zaterdag ging het ritje via Abbekerk, Medemblik naar Onderdijk even een kopje koffie bij Wilma halen. Ook nu weer bijna 50 km op de teller. Hopelijk is het tweede paasdag ook goed weer om te fietsen maar eerst morgen naar "Bloeiend Zijpe" demonstreren en suppoosten. Ben benieuwd hoeveel bezoekers we krijgen.

dinsdag 7 april 2009

Fietsen doe ik ook graag.

Vandaar deze in Withof Duchesse gekloste fietsers. Getekend en geklost na een les van Zuster Judith, speciaal voor de Oidfa 2008 in Groningen. Nu het mooie weer gaat komen kan er meer gefietst worden. Om conditie te krijgen voor de vakantie naar Santiago de Compostella as juni.

zaterdag 4 april 2009


Vrijdagmiddag 3 april om half 5 werd de Kunst Expo (tentoonstelling) van "Bloeiend Zijpe" geopend.

Tot 10 mei 2009 duurt de KunstExpo

Dit is het plekje wat ingericht was met mijn werk door de organisatie.

Er is heel veel verschillend Kunstwerk te zien.

donderdag 2 april 2009

Een nieuwe lente.

Vandaag deze blog gemaakt samen met weaverannie.

Tuinstekers te zien bij "Bloeiend Zijpe" in BolleNoord 't Zand