maandag 27 september 2010

Een weekendje in Belgiƫ ontwerpen
Samen met het NKO kantvriendinnen groepje hebben we dit afgelopen weekend bij Juliana Swinnen inspiratie voor ontwerpen opgedaan. We waren in Nieuwerkerken vlak bij St Truiden.
Ons logeer-werk adres was werkelijk voortreffelijk. De maaltijden stonden in het teken van streekgerechten en Annie verstond dit heel goed. Wat hebben wij lekker gegeten. Ons uitgangspunt voor het ontwerpen was een plastic rondje van een dop. Zelfs door waardeloos materiaal kan je leuke dingen maken. Met wat knip en plakwerk komen er heel veel verschillende dingen tevoorschijn. En nu maar hopen dat de uitwerking ervan ook lukken wil. Een weekend vol met gezellige momenten.

woensdag 22 september 2010

Weekendje Mergelheuvelland 2 daagse met TCG

In de avond werd het Westfriesland spel gespeeld. Met een vleug serieus en veel lol vloog de avond om.
Een wandeling op zaterdag door Maastricht.

Tussen het helpen met behangen en schilderen door hebben we een fietsweekend in Limburg meegemaakt. Met mooi fris weer hebben we ons daar vermaakt met 21 TCG'ers. Gulpen was de basis vanwaar we dingen ondernamen. Zaterdags zijn de dames naar Maastricht geweest om te snuffelen. Zondags heb ik een tochtje van 55 km gemaakt door het mooie heuvelland.

woensdag 8 september 2010

Techniek oefenstukje in Withof Duchesse


Het heeft even geduurd maar het is dan toch af gekomen.

zondag 5 september 2010

Kunst in HoornVandaag maakte ik een rondje met een stralende zon over de Kunstmarkt. Veel mooie dingen gezien in een gevarieerd aanbod welke er dit jaar was. Alleen was er helaas weinig textiel bij. In de Noorderkerk zag ik dit hoekje, met een aparte manier van presenteren op de kubussen.