zaterdag 18 juni 2011

Afsluitdag NKO cursisten Guipure en meer.














Een feestelijke dag voor de Guipure cursisten die vandaag hun Certificaat konden komen halen in Amersfoort. Acht dames waren de gelukkigen en drie voor Honiton en één voor Lutac. In de middag was er een workshop met Blackwork borduren. Een gezellige afsluiter van een seizoen hard werken. De japanse klosjes waren een heel verrassend presentje voor me. Maar ook de bloemen en foto's en het Zeelands fietsrouteboekje. Heel hartelijk dank.

donderdag 16 juni 2011

Een week met veel bezigheden.


Tweede Pinksterdag de TCGers hebben een geslaagde 11 steden fietstocht gehad. Jelle voor de 50e keer en de anderen hadden een lange dag. De volgende dag werd ik opgehaald om naar Zaandam te gaan. Daar werd het kantwerk van de NKO bekeken en ..... het was allemaal in orde. Dat geeft een goed gevoel. Thuisgekomen aan het bakken en koken voor woensdag de 15e juni een verjaardag wordt er dan gevierd. Eerst in de vroege morgen nog wat soezen bakken om daarna bij een vriendin in Monnickendam om de koffie die 65 werd. In de middag kwam voor Hans de visite zodat het een gezellige boel werd. Donderdagmorgen opruimen en daarna boodschappen doen. Na de koffie was het tijd voor de Fisio ondanks de drukte deze dagen hield de knie zich goed. Na de oefeningen zei de therapeut dat hij mij losliet. Terug komen als het nodig is. Vanaf nu zelf nog meer de energie opbrengen voor de oefeningen die ik mee kreeg. Dat wordt dus nog harder er aan werken. En nu maar hopen dat het weer zonnig weer gaat worden en er weer veel gefietst kan worden.

zondag 12 juni 2011

Morgen de grote dag voor diverse TCGers.


Bij Toerclub Grootebroek gaan er diverse leden de Elfstedentocht fietsen. Omdat Jelle de 50e keer meedoet gaan de andere TCGer hem ondersteunen. Mannen veel plezier en succes!!

zaterdag 11 juni 2011

Een volle week met leuke dingen.


Maandag een dagje naar Etten-Leur bij Zuster Judith voor de Withof kant. De tekenopdracht van vorige maand heeft goedkeuring gekregen. En we kregen een nieuwe teken opdracht van een patroon van zr Judith een hoek te maken. Daar ook een goed passend tussenstuk bij te bedenken en dan tot een rechthoek te creëren. Een spannend gebeuren. Dinsdag weer Fisio evenals donderdag het gaat langzaam vooruit.
Op woensdag was er fietsen bij de Vrouwen van Nu het werd voor mij een rondje van 50 km.in totaal. En gelijk goede therapie voor de knie ondanks de vele wind ging het prima. Bij Stam in Wognum hielden we een koffie stop. Vrijdagmorgen een kleiworkshopje bij de Vrouwen van Nu om leuke cadeau's te maken.Foto boven een roosje als extra voor een wierookstokje. Een gezellige doelmatige morgen waar ik op de fiets naar toe was gelijk weer therapie.

zondag 5 juni 2011

Weer of geen weer, fietsen.

Vandaag hebben we 65 km gefietst naar DTS even een kijkje nemen bij de fiets 4 daagse. Het zou pas in de middag slechter zijn maar.... wij hadden toch pech veel wind en regen. De soep smaakte dubbel lekker zo. En de douche was heerlijk bij thuiskomst.En de knie werkt goed mee.

zaterdag 4 juni 2011

Dagje uit naar dierentuin Blanckendaell in Tuitjenhorn











Met de Hemelvaart zijn we een dagje uit geweest. We hadden al veel gehoord over het dierenpark Blanckendaell in Tuitjenhorn, dus.... er op af. Het weer was zonnig dus uitkijken voor verbranden. Het werd een leuke dag waarbij groot en klein een grote verscheidenheid aan dieren zagen. Met pannenkoeken werd de dag thuis afgesloten. De loge's sliepen als rozen die nacht. En de volgende dag werd samen met de loge's de speeltuin in Hoorn bezocht. Zaterdag fietsdag, het weer werkte weer optimaal mee. Ruim 50 km lukte deze dag en dat valt niet tegen na twee drukke dagen.