zaterdag 29 oktober 2011

Een dagje GoesGoes is een mooi gezellig plaatsje in Zeeland en in het Historisch Museum de Bevelanden is momenteel een tentoonstelling met kant en merklappen. Plaatselijke dames van een kantkring en de LOKK hebben daar in samenwerking met het museum dat ingericht. Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.Heel mooi klos en naaldkant werk is er te zien. De tentoonstelling is verlengd tot 20 november. Het mooie Russische kleed is geklost door Ria. De foto met de dame is mevrouw Schutte-Putters welke een bekende klosster uit Hoorn was, en zij woonde aan de Koepoortsweg.
Twee maal per jaar ging zij lesgeven in Zeeland, een hele onderneming in haar tijd.

maandag 24 oktober 2011

Eerste docenten contact dag


Na een lezing en discussie kregen we in de middag een workshop met tule borduren.
En dat valt voor een eerste keer niet mee. Maar het is gelukt en met meer oefening wordt het vast beter, zoals alles. Een gezellige informatieve dag werd ons voor geschoteld door het bestuur.

vrijdag 21 oktober 2011

loge'sHut bouwen en knutselen enz enz, dit waren weer een paar waardevolle dagen.

donderdag 20 oktober 2011

Bespreken van de kanttekening


17 oktober weer bij Zuster Judith geweest. Hier wordt weer een tekening besproken. Kloppen de lijnen wel ?

maandag 10 oktober 2011

Vier dagen in Londen, Knitting and Stitching Show

Vier dagen in Londen om een textielbeurs/show te bezoeken in het "Alexandra Palace".
We reisden met de trein "Eurostar" naar Londen. Na aankomst eerst een studio van textieldesigner Cressida Bell bezocht. Dineren in de Portrait Gallery met een prachtig uitzicht over Londen. De volgende dag naar de Show waar het overweldigend was zoveel was er te zien en te koop. Moe en voldaan terug naar het hotel om daarna bij een Indiaas restaurant te eten. De zaterdag zochten we de "Goldsmith's Fair op, daar waren hele mooie sieraden en juwelen te zien. Het Albert en Victoria museum bezochten in de middag en zagen daar de Postmodernism tentoonstelling. Helaas was de kant en kleding afdeling dicht. Op zondagmorgen de St Paul's Cathedral bezocht en hoorden daar het koor zingen tijdens een dienst. Ook terug weer met de trein en met een hoofd vol indrukken weer thuisgekomen ondanks de vele onderground en hollandse spoor problemen.

zondag 2 oktober 2011

Feest in Maassluis


Feest in Maassluis, het leek wel lappendag zoveel mensen, maar het was havenfeest en natuurlijk ook kermis daar. En er werden daar verjaardagen gevierd zodoende zagen we al die feestelijkheden. Zoals dat oude Russische schip uit de tijd van Peter de Grote. En met dat stralende weer kon iedereen volop genieten.

zaterdag 1 oktober 2011

Wat een heerlijke week met dat mooie weer.

Mooi weer en een jaartje ouder geworden. Lekker een middag fietsen samen met een fietsvriendin. Allemaal dingen die een mens blij kunnen maken. Aankomende week wordt ook vast heel bijzonder en vast ook genieten.

LOKK ledencontactdag verwerkt patroon


En nu nog het verwerking op ........