dinsdag 27 december 2011Het poppenhuis is op de plaats van bestemming gekomen. En de schapen zijn gelijk ook meegegaan. Samen met de dames werd het wintercircus bezocht, wat was dat genieten met elkaar.

donderdag 22 december 2011

Kerstwens en kerststukVorige week zaterdag een workshop bloemschikken bij "Floral Touch" in Avenhorn dit is het resultaat. Het staat mooi op de tafel. Voor wie we toch nog vergeten zijn, is hierbij onze kerstkaart. Voor allemaal fijne kerstdagen.

maandag 19 december 2011

Schapen voor de kerst !


Deze schapen wachten op de kerstdagen! Zijn ze niet lief ?

dinsdag 13 december 2011

Gekregen kerstkaartje


Wat een mooi kaartje kregen wij in de brievenbus. Hij krijgt een speciaal plekje.
Ook op deze blog dus! Dank overbuurtjes.

zaterdag 10 december 2011

Straat theater in Monnickendam


Er was straat theater in Monnickendam daar zijn we even wezen kijken. Het thema was dit jaar sprookjes. De A capella groep "Sweet an Low" zong over "De prins en het witte paard". Druk en gezellig was het in het oude stadje. Fris en voldaan keerden we weer huiswaarts.

vrijdag 9 december 2011

Kantmarkt in Maarn
Wat heerlijk zo'n dagje tussen draden en kantmensen. Uit alle delen van het land kom je de klosters tegen en dan is het zo leuk als je bekenden weer ziet. Verder idee├źn opdoen en netwerken. Gelukkig was het weer goed en de file's hielden ons ook niet tegen. Bart en Francis hadden weer bijzondere draden dus de tas was snel gevuld. Het engeltje wat op het entree kaartje stond, hing op vele plaatsen te pronken en gemaakt door het bestuur. De familie boom was gemaakt voor de NKO en opgenomen in hun uitgave dit jaar. Ik had hem gevuld met kerstplaatjes. Het handdoekje had een buxusrandje in torchon.

Kantmarkt in Maarn

dinsdag 6 december 2011

Pakjesmiddag bij Zuster Judith
Het is een traditie geworden om het pakjesfeest te vieren bij Zuster Judith. Met veel plezier werd er gedobbeld om aan de beurt te komen voor een pakje te pakken.

zondag 4 december 2011

Kerstballen breien en borduren bij Vrouwen van Nu
Als zo velen, toch even die ballen proberen te maken. Ook aan een handwerkdag meegedaan bij de Vrouwen van Nu, daar werd een gelukspoppetje gepresenteerd. Zie hier het resultaat.

Gevierd wat een feest.In de vroege morgen gingen we richting Amersfoort waar eerst een korfbal wedstrijd van de F5 bij Mia werd bekeken. In Soest dronken we koffie bij familie en daarna terug naar Amersfoort waar we het Sinterklaas feest hadden. Het was weer een geslaagd feest.