vrijdag 24 februari 2012

Holland Flowers Festival , Breien
In Handwerken zonder Grenzen stond het idee om armbanden van metaaldraad te maken dus uitgeprobeerd. Inmiddels ben ik met andere breipennen weer begonnen voor de .....ste keer aan de bruids/kantsjaal en het lukt nu beter. Een dagje uit met de Vrouwen van Nu naar het Holland Flowers Festival in Bovenkarspel waar deze bijzondere geschildere tulp stond te pronken. ( uit Urk) De streepjes zijn inspiratie vanuit de klederdracht. Een gezellige drukte en een geweldige service met de pendelbus.

donderdag 16 februari 2012

Breicafe en Klaassie en Klaassie uit Volendam


14 febr was er in de avond een bijeenkomst van het breicafe. Tijdens het voorwandelen in Volendam zagen we Klaassie en Klaassie zitten lezen.

wandelen, withofduschesse tekenen en museum

Foto 1 boven, Schaatsen langs het Klompmakerspad/dorpentocht 12 febr. Foto 2,Zuster Judith en Ada tijdens het tekenen van het OIDFA ontwerp. Foto 3,Kantje aan babyjasje van sits in WFmuseum. Foto onder,Langs de dijk zicht op Hoorn 10 febr.

Vrijdag de 10e februari een wandeling naar de stad voor wat boodschappen. Zondag de 12e een rondje wandelen langs het Klompenmakerspad en Berkhout er werd nog volop geschaatst. Maandag de 14e een dagje bij Zuster Judith en samen met het groepje een tekenontwerp voor de OIDFA klaargemaakt. Weer een gezellige en inspirerende dag. Het weer viel gelukkig mee, ook al werd er van alles gemeld.

donderdag 9 februari 2012

Mutsjes zijn aangekomen.


De mutsjes zijn met de post vandaag bij de poppen aangekomen. Geen kouwe oren meer!

woensdag 8 februari 2012

nieuwe objecten
Een sierraad naar idee bij de textielgroep en voor de poppen een paar mutsjes. De allerkleinste mutsjes zijn voor een doel van een kantkloscollega en passen op de top van een fles.