woensdag 18 april 2012

Tulpenmania


Er was weer een heleboel te doen. Zaterdag 14 april een workshop chantilly kant en daardoor meehelpen bij kantkring "de Waaier". Het was een hele gezellige dag. Maandag was het weer Judithdag, zoals we dat wel eens noemen. Een dag voor de tulpenmania, opdracht tulp maken. Daar gaat een hele studie aan vooraf. Niet alleen tekenen maar ook een kleurenstudie, zoeken en dan welke kleur waar. Donker, licht, nerf, noem maar op wat er te bedenken valt en van toepassing is. En nu is het hard werken om tot een resultaat te komen.

woensdag 11 april 2012

Wat een weelde.
Met Pasen waren we in Brunssum en wandelden we over de Brunssummerhei. Heerlijk met z'n allen daar te mogen genieten, ook al was het wat fris. Dinsdagmiddag een museum bezoek met rondwandeling door Hoorn en 's avonds het breicafé. Allemaal leuk dingen, wat een weelde. Op de foto's, De rondwandeling vlak bij het WF museum en de gebreide lappen voor het kunstweekend in september 2012. En bij de schapen van de heide gekeken.

maandag 2 april 2012

Even er tussen uit geweest.
Samen op de fiets naar Haarlem ook al was het "weer" niet zo geweldig. De fietstocht verliep voorspoedig met een koffiestop bij de ZaanseSchans. Wat vroeg bij Haarlem waar we een hotelletje hadden geboekt. In Haarlem hebben een hele dag rondgewandeld Teijlersmuseum, Hofjeswandeling en de Bavokerk bekeken met als toetje heerlijk gegeten. Op de terugweg hadden we tegenwind en wat regen, doordat we door de duinen gingen ging het prima. In IJmuiden een koffiepauze en de zon hield ons zo nu en dan ook gezelschap. Met nog een stuk voor de wind waren we vermoeid en voldaan weer terug. De volgende dag een familie etentje dat was ook niet verkeerd even lekker bijkletsen. Dit zijn de kleine dingen die een mens zo nu en dan nodig heeft. Foto onder ingepakt met breiwerk in Haarlem.