dinsdag 29 januari 2013

Werkstukken zijn op de plaats van bestemming

Inmiddels zijn de werkstukken bij de nieuwe eigenaars. Ik hoop dat zij er veel plezier aan beleven. 
Dit werkstuk "Curling" is een van de eerste stukken welke ik maakte na de traditionele opleiding.
Maar nu hard aan het werk voor het eerste weekend in september de Kunstmarkt. Langzaam borrelen de ideeën in het hoofd omhoog. Eerst op papier de gedachten uitwerken. Wel spannend weer allemaal. 

zaterdag 19 januari 2013

Dag Cats

                                                                 Dag "Cats" 

zaterdag 12 januari 2013

De Expositie is afgelopen en ingeruimd.

Dit smaakt naar meer.........Een bijzondere ervaring  was deze solo expositie voor mij.  Om je werk in een galerie te zien staan , en dat doet geheel anders aan dan thuis. Een radio interview met radio Hoorn ook zo'n bijzondere ervaring. Veel zijn er langs geweest en lang niet ieder heb ik gezien of geproken. Maar ik dank een iedereen voor de  belangstelling.  Er komen weer nieuwe ideeën in het hoofd opborrelen. Misschien voor het eerste weekend van september de KUNSTmarkt in Hoorn. Wie weet!

zondag 6 januari 2013

Nog enkele dagen !

Nog enkele dagen volgende week is het kantwerk te zien bij galerie Wim Zwijsen in de Mosterdsteeg 8 Hoorn. Na 12 januari is het weggehaald. En gaan sommige stukken naar een nieuwe eigenaar!

donderdag 3 januari 2013

Dagje Amsterdam

Even naar het Stedelijk Museum, ja hadden we gedacht. Ruim een half uur in de rij staan om er in te kunnen.
Amsterdam was van de touristen vandaag. Maar het museum was geweldig  ruim drie uur hebben we er gekeken, een toppertje.

woensdag 2 januari 2013

Een Gelukkig Nieuwjaar !

Voor iedereen een gelukkig, creatief, sportief  en vooral gezond  2013.


Bij het weghalen van de kerstboom zag ik dat de natuur ook al een Nieuwjaar heeft. De akonietjes komen alweer vrolijk de grond uit. Er staan er meer, maar op een ander plekje. Vele bolletjes doen hun best en de primula staat volop in bloei. Inmiddels is al het kerstspul weer naar zolder verhuisd en worden de ramen nog even gewassen. Dat is nodig na al dat bakken en braden van kerstdagen.