zaterdag 1 augustus 2009

Olla

Olla,
Een fris opstaan van 14 gr en laat op de route want we hebben eerst Burgos bekeken.We gingen over de hoogvlakte "de Meseta" die vlakte is niet echt vlak en met saaie stukken. een gravelpad van 4km hoorde er ook bij. Ooievaars een goepje en nesten op de kerktoren soms scheef gezakt.
De bogen van San Anton met de briefjes onder de stenen waar vroeger de wijn en het brood voor de pelgrims klaar stond na de vermoeide vlakte. In Castrojeriz op een camping met nog meer Hollanders na een warme middag van 33 gr. Vandaag weer een koude start en eerst nog wat zonnig maar al snel werd het minder Als je denkt gebak te koepen en het is vis valt dat een beetje tegen bij de koffie . Maar bij de lunch in Carrion de los Condos aten we het smaakvol op in een cafetaria . Daar schuilden we van wege de vele regen. Na dit stadje kregen we ongeveer 16 km gravel/keien pad, inmiddels was het wat droger maar helaas al gauw was het weer mis. Het werd een zwaar ritje maar na ongeveer 90 km kwamen we in Sahagun waar we een Pension/Auberge opzochten. Want , onweer hagel ( ja echt) kwam uit de lucht rollen. Onze km stand is nu 2620 km. Het gaat prima met ons geen problemen tot nu toe gehad.
Inmiddels de reacties ook gelezen , leuk en dank jullie wel ik hoop weer een keer de kans te krijgen om er iets op te zetten. En anders helpt Erik er ons mee vanaf de Santiago route ADIOS,
Hans en Ineke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten