zaterdag 19 maart 2011

Baretten breien en nog veel meer.........

Na de sokken waren de baretten het volgende breiwerk project. En nu maar hopen dat ze ook passen. Ze zijn in iedergeval goed gelukt. Vorige week was ik eerst met een museum rondleiding door Hoorn mee. De dag erna werd het parfumflesjes museum bezocht (foto met trap),waar prachtige glazen flesjes ontwerpen stonden van La Lique. Samen met dames van de Vrouwen van Nu kregen we een rondleiding. En dat was zeer de moeite waard.Zondag had ik een reuni met kantvriendinnen en maandag was er weer een dag bij Zuster Judith, gelukkig kon het nu doorgaan. Het was weer een inspirerende dag we kregen aanwijzing om van een ontwerp een rand of iets anders te maken voor de Withof Duchesse. Vrijdagmiddag had de "Kantklosschool Ieder Voor Allen Wijdenes" haar jaarvergadering. Na de vergadering konden we een speldenkussentje borduren,voor aan een schaartje te hangen. Het was leuk om even aanwezig te zijn op school en de oude bekenden weer te zien en te spreken. As vrijdag gaat de school een reisje maken naar Leeuwarden. Een leuk vooruitzicht, want ik kan mee.

3 opmerkingen:

  1. Wat een activiteiten, Ineke! Je baretten zijn prachtig geworden. Vandaag heb ik aan jullie gedacht - hoop dat iedereen geniet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje wat een werk die baretten! Ziet er weer puik uit Ineke!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige baretten! Ik ben al een tijd op zoek naar zo iets, maar vind maar geen patroon en dat kan ik niet zelf. Heeft u wellicht een adres waar ik zo'n patroon kan bestellen? Dank alvast

    BeantwoordenVerwijderen