woensdag 5 december 2012

Wat een gezellige drukte bij de opening.

Het was hard werken om op tijd de boel klaar te krijgen. Gelukkig had ik hulp en zo lukte het aardig. Glasscherven brengen geluk tja kan gebeuren en ook het plexi plaatje brak af. Maar bij de expo is daar niets van te zien. Een gezellige drukte familie, vrienden en vriendinnen, buren, kant en textiel collega's kwamen belangstellend kijken.  As zaterdag een intervieuw bij radio Hoorn om half 11 spannend.  De Landelijke Organisatie Kantkunst was ook aanwezig met deze mooie bos bloemen. En bij de foto onder is het te zien in de Mosterdsteeg 8 ga gerust eens kijken en schrijf maar in het bruine boek dat je geweest bent.

Maandag hadden we weer een bijeenkomst bij Zuster Judith. Met haar 99 jaar nog steeds lesgeven  de tekening lag klaar maar wordt voor volgende maand gebruikt. Nu werd er Sinterklaas gevierd met elkaar. En vanwege het weer, weer optijd naar huis.

1 opmerking:

  1. Leuk Ineke! Wij vierden verjaardag van jongste kleindochter en Sinterklaas in de Achterhoek, dus ik kon niet komen. Verder is het hier een beetje hectisch de laatste tijd en ik kom (dus) niet vaak in Hoorn!

    BeantwoordenVerwijderen