maandag 11 april 2011

Soms ben je een pechvogel!


En weer was ik een pechvogel, helaas gebeurde dat afgelopen vrijdagmiddag. Mooi weer en dan samen een stukje fietsen. Maar na de thee in de West Beemster zag ik niet dat er een herstelstuk in de weg zat met een grote brede spleet. Tja voor je het weet lig je dan weer op de grond. Het eerste wat ik zei was gelukkig niet op mijn hoofd gevallen. Maar bij het opstaan zakte ik door mijn linkerknie. Na koeling in het cafe de Kerckhaan, ben ik naar het ziekenhuis in Hoorn gebracht door een lieve vriendin. En daarvoor eerst al hulp van een aardige mevrouw uit de Beemster. In het ziekenhuis zijn er foto's gemaakt en na controle van een arts is de knie in drukverband gezet. RUSTEN wat is dat......moeilijk, maar het moet. Krukken geleend en donderdag terug naar het ziekenhuis. Jammer van al dat mooie weer nu en die gezellige dingen die ik voor deze week afzeggen moet. Daardoor is wel inmiddels de baret afgekomen nog een paar draadjes afhechten en in model brengen.

3 opmerkingen:

 1. Och, heel veel beterschap!!!
  Ben je er nu niet bij morgenavond? Er is weer brei-café in de Keizerskroon! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei: inderdaad pechvogel! Beterschap toegewenst. Morgenavond hebben we een toneelvoorstelling in Het Park, dus ik kan ook niet komen breien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Ineke.
  Dat is me toch ook wat, en dan ook nog te moeten rusten. Valt voor ons soort dames niet mee.Hopelijk valt het een beetje mee. Beterschap in iedergeval.
  Wemmie.

  BeantwoordenVerwijderen